Општинско такмичење из српског језика и књижевности
4. марта 2012.
Блог наставника српског језика и књижевности
11. марта 2012.

Економско трговинск школа из Куле поднела је пријаву на расписан конкурс за подршку учешћа на интернационалном сајму виртуелних предузећа.

На основу доспелих пријава аустријска организација Култур Контакт, у оквиру Пројекта ЕЦО НЕТ изабрала је Економско трговинску школу из Куле да као једна од 7 школа из Србије учествује на Сајму Виртуелних Предузећа (ВП) који ће се одржати у периоду од 12-13. марта 2012. године у Будви, у Црној Гори.

На сајму Економско трговинска школа из Куле представиће се са ВП „Детлић“ који се бави продајом канцеларијског намештаја.

ВП „Детлић“ огледног одељења Комерцијалиста на сајму предводиће наставница Марина Џакула, дипл.ецц. и ученице Пена Јелена, Фуртула Невена и Радуловић Сандра.

На сајму ВП послују према унапред утврђеним сајамским правилима пословања и сајам  има такмичарски карактер.

Према речима директора школе Јасмине Ђурковић, дипл.ецц  „ Ово је још једна потврда квалитетног рада у огледним образовним профилима који се реализују у нашој школи, као и разултат рада наставнице Марине Џакуле  и ученика ИВ 5 одељења, који су већ имали запажен наступ на сајму ВП у Бечеју прошле године. У интересу ученика школа ће и у будуће учествовати на свим конкурсима који могу да допринесу квалитетнијем образовању  и васпитању у школи.“