Спортске активности ученика у мају

Матуранти из Апатина, Оџака, Куле и Сомбора учествовали на тренинзима безбедне вожње
18. maja 2018.
УПИС У ШКОЛСКУ 2018/2019. годину
22. maja 2018.

Месец мај је ове школске године спортски месец, јер су организована два спортска догађаја која су окупила велики број ученика и наставника.

Наиме, 11.05.2018.г. ученици наше школе учествовали су на пролећном кросу, на Вашаришту. Крос је организован у склопу манифестације Пролећни крос РТС. Присуство и учешће било је обавезно за све ученике, а са њима су били и наставници који су их бодрили и подржавали. Ученици су трчали у четири категорије, прва: девојке првог и другог разреда; друга: момци првог и другог разреда; трећа: девојке трећег и четвртог разреда; и четврта категорија: момци трећег и четвртог разреда. Дан је био леп, а ученици и наставници задовољни трчањем у природи и изласком из учионица. Крос су организовали наставници физичког васпитања Дубравка Бојовић, Предраг Милисављевић и Веселин Ђурковић, помагали су им и многи наставници, те је све протекло у најбољем реду и безбедно.

У понедељак, 21.05.2018.године, са почетком у 12:00 часова на теренима СТШ „Михајло Пупин“, а у међусобној сарадњи наставника и ученика обе школе, одржан је спортски дан, друга спортска манифестација у овом месецу. После петог часа, ученици су организовано са одeљењским старешинама и предметним нстваницима отишли на терене средње техничке школе. Љубазни домаћини су их дочекали и указали гостопримство. Ученици су се надметали у следећим дисциплинама: мали фудбал 4+1, одбојка и баскет 3 на 3. Присуство на спортском дану је било обавезно, али и доборовољно, јер је ученицима било задовољство да учествују на једном оваквом догађају. То за њих није била обавеза, већ задовољство. Спортски сусрет ученика и наставника био је занимљив и веома користан за јачање сарадње и неговање добрих односа ученика и наставника две средње школе у граду. Овај догађај иницирали су и организовали наставници физичког васпитања наше школе Дубравка Бојовић и Предраг Милисављевић у сарадњи са наставницима физичког васпитања СТШ «Михајло Пупин», уз свесрдну помоћ управа обе школе.

Надамо се да ће оваквих догађаја бити више, јер је било очигледно да су ученици уживали у поменутим активностима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *