Осам кошаркашких Молтен лопти за нашу школу

Мониторинг Великог бачког канала
28. новембра 2019.
Стручни скуп “Развој и примена рачунарских говорних технологија за српски језик”
29. новембра 2019.

У заједничкој акцији компаније Рода, Министарства просвете, технике и технолошког развоја и Кошаркашког савеза Србије, спроведена је акција 2000 лопти за будуће шампионе. Наставници и ученици су гласањем на сајту Роде, могли да прикупљају гласове за своју школу. Школе су рангиране по броју гласова и на основу њих се такмичиле у освајању потенцијалних награда. Међу награђеним школама је и наша Економско-трговинска школа.

Великим ентузијазмом и добром вољом, гласањем, које је трајало од 16.09.-13.10.2019, прикупили смо 982 гласа за нашу школу. На тај начин, успели смо да освојимо 8 кошаркашких Молтен лопти за будуће шампионе. Да је награда дошла у праве руке, сведочи и то што је мушки кошаркашки тим наше школе освајач првог места на општинском такмичењу, а на окружном такмичењу носиоци смо титуле вицешампиона.

Захваљујемо се свима који су учествовали у овој акцији, организаторима, донаторима, али и онима који су својим гласом помогли школи да дође до прекопотребних реквизита. Уједно смо доказали и ону познату изреку: „Заједно смо јачи“ и показали да када снаге уједине, ништа није недостижно.