Osam košarkaških Molten lopti za našu školu

Monitoring Velikog bačkog kanala
28. novembra 2019.
Stručni skup “Razvoj i primena računarskih govornih tehnologija za srpski jezik”
29. novembra 2019.

U zajedničkoj akciji kompanije Roda, Ministarstva prosvete, tehnike i tehnološkog razvoja i Košarkaškog saveza Srbije, sprovedena je akcija 2000 lopti za buduće šampione. Nastavnici i učenici su glasanjem na sajtu Rode, mogli da prikupljaju glasove za svoju školu. Škole su rangirane po broju glasova i na osnovu njih se takmičile u osvajanju potencijalnih nagrada. Među nagrađenim školama je i naša Ekonomsko-trgovinska škola.

Velikim entuzijazmom i dobrom voljom, glasanjem, koje je trajalo od 16.09.-13.10.2019, prikupili smo 982 glasa za našu školu. Na taj način, uspeli smo da osvojimo 8 košarkaških Molten lopti za buduće šampione. Da je nagrada došla u prave ruke, svedoči i to što je muški košarkaški tim naše škole osvajač prvog mesta na opštinskom takmičenju, a na okružnom takmičenju nosioci smo titule vicešampiona.

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u ovoj akciji, organizatorima, donatorima, ali i onima koji su svojim glasom pomogli školi da dođe do prekopotrebnih rekvizita. Ujedno smo dokazali i onu poznatu izreku: „Zajedno smo jači“ i pokazali da kada snage ujedine, ništa nije nedostižno.